Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Postingan Terbaru

Nenek Genit dan Penis Direktur Bank

Si Kijing -  Si Kijing menceritakan sebuah dongeng, katanya dongeng tersebut berjudul ‘Megang Peni… Read more » Nenek Genit dan Penis Direktur Bank

Boa Si Kijing teh aktivis?!

Si Kijing - Patalèpa ucapan nepi ogè ka na cepil na pamajikan Si Kijing. Èta bèja awal na heureuy … Read more » Boa Si Kijing teh aktivis?!

Si Kijing nyerahkeun nasib ka batur

Si Kijing - Si Kijing sok resep deukeut jeung pajabat, nyangka na bakal babari barang pènta. Ngara… Read more » Si Kijing nyerahkeun nasib ka batur

Si Kijing kagum, ka bangsat TV jaman baheula

Si Kijing - Si Kijing mantuan pindahan imah Bibi na. Ukat-akut parabotan, pas ngakut TV dua siki, … Read more » Si Kijing kagum, ka bangsat TV jaman baheula

Do'a Si Kijing agar miskin

Si Kijing - Ningali kanyataan loba bantuan sosial ti pamarèntah, anu diprogramkeun na jang rahayat… Read more » Do'a Si Kijing agar miskin

Si Kijing nyumput di para

Disentakan waè pamajikan, Si Kijing ngan ukur bisa cicing nahan èmosi. Lain teu wani nèmbal, ngan k… Read more » Si Kijing nyumput di para

Pa Ustad namu ka Si Kijing

Asa mules asa henteu, Si Kijing semu-horèam leumpang ka jamban, lungsè tapi lain capè. bus asup, mu… Read more » Pa Ustad namu ka Si Kijing

Si Kijing & Bapak Mertua

Jarang nu apal yèn Si Kijing tèh jalma beuki heureuy. Na hiji waktu Si Kijing mawa motor pasosorè p… Read more » Si Kijing & Bapak Mertua

Kerja Tim ala Si Kijing (2)

Tips Kerja Tim ti Si Kijing: Mun dunungan mèrè tugas ka tim, usahakeun ulah urang nu ngagawèan. Da… Read more » Kerja Tim ala Si Kijing (2)

Si Kijing audisi mitoha

Klarifikasi perkawis Si Kijing mencari Pimitohaeun Supados teu kabujeng ageung permasalahan na, ja… Read more » Si Kijing audisi mitoha