Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Postingan Terbaru

Boa Si Kijing teh aktivis?!

Patalèpa ucapan nepi ogè ka na cepil na pamajikan Si Kijing. Èta bèja awal na heureuy kang dèn di n… Baca selengkapnya Boa Si Kijing teh aktivis?!

Si Kijing nyerahkeun nasib ka batur

Si Kijing sok resep deukeut jeung pajabat, nyangka na bakal babari barang pènta. Ngarasa diri na ra… Baca selengkapnya Si Kijing nyerahkeun nasib ka batur

Si Kijing kagum, ka bangsat TV jaman baheula

Si Kijing mantuan pindahan imah Bibi na. Ukat-akut parabotan, pas ngakut TV dua siki, Si Kijing reu… Baca selengkapnya Si Kijing kagum, ka bangsat TV jaman baheula

Do'a Si Kijing agar miskin

Ningali kanyataan loba bantuan sosial ti pamarèntah, anu diprogramkeun na jang rahayat miskin. Si … Baca selengkapnya Do'a Si Kijing agar miskin

Si Kijing nyumput di para

Disentakan waè pamajikan, Si Kijing ngan ukur bisa cicing nahan èmosi. Lain teu wani nèmbal, ngan k… Baca selengkapnya Si Kijing nyumput di para

Pa Ustad namu ka Si Kijing

Asa mules asa henteu, Si Kijing semu-horèam leumpang ka jamban, lungsè tapi lain capè. bus asup, mu… Baca selengkapnya Pa Ustad namu ka Si Kijing

Si Kijing & Bapak Mertua

Jarang nu apal yèn Si Kijing tèh jalma beuki heureuy. Na hiji waktu Si Kijing mawa motor pasosorè p… Baca selengkapnya Si Kijing & Bapak Mertua

Kerja Tim ala Si Kijing (2)

Tips Kerja Tim ti Si Kijing: Mun dunungan mèrè tugas ka tim, usahakeun ulah urang nu ngagawèan. Da… Baca selengkapnya Kerja Tim ala Si Kijing (2)

Si Kijing audisi mitoha

Klarifikasi perkawis Si Kijing mencari Pimitohaeun Supados teu kabujeng ageung permasalahan na, ja… Baca selengkapnya Si Kijing audisi mitoha

Si Kijing daèk ka kebon

Si Kijing gaduh kasibukan sampingan ayeuna mah, sok rajeun kersa ka kebon ka sawah sanaos sok tara … Baca selengkapnya Si Kijing daèk ka kebon