Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Dhuha Si Kijing

Keur ngora manèh na terkenal ku Shalat Duha na. Mun disampeur jam 9 isuk, tos biasa mun kudu ngantosan rada lila.

"Antosan nya cèp, Kijing nuju duha kènèh!", kitu ceuk ema na. unggal disampeur.

hiji waktu mah teu ka tahan panasaran, di toong ka kamar na, da panto kamar na molongo saeutik.

Nyaan wèh ka tingali Si Kijing keur shalat. urg diuk deui na korsi.

***
"punten, lami nya kang ngantosan?!", Ceuk Si Kijing sasadu.

"Teu nanaon. alus, getol duha. dawam?", kuring rada basa-basi.

"ah jarang kang, èta wèh mun gugah na kasiangan. nya shubuh, sakantenan wèh sunat duha", jawab Si Kijing ngajelaskeun.

"paingan ateuh. cing tèh naha, shalat duha na kudu makè 'spion'???".

(enjs)

Posting Komentar untuk "Dhuha Si Kijing"