Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Do'a Si Kijing agar miskin

Ningali kanyataan loba bantuan sosial ti pamarèntah, anu diprogramkeun na jang rahayat miskin.

Si Kijing mulai ngarancang do'a jang dibacakaeun tiap ba'da shalat. Do'a supaya tetep miskin, amèh kabagèan terus bantuan ti pamarèntah.

(enjs)

Posting Komentar untuk "Do'a Si Kijing agar miskin"