Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Si Kijing & Bapak Mertua

Jarang nu apal yèn Si Kijing tèh jalma beuki heureuy. Na hiji waktu Si Kijing mawa motor pasosorè pas cuaca cerah di Dusun Legokbarong indah.

Pas di sisi jalan aya 3 gadis remaja gareulis, motor Si Kijing dikendoran bari ngaliwat Si Kijing ngagorowok:

"Nèng, geulis-geulis hitut na bau! wahahahaaaa......"

Belesat Si Kijing narik gas bari seuseurian....

(nu dibonceng mah teu seuri)

Manggih deui 2 randa geulis rèk nyebrang, motor Si Kijing ngendoran.

"Nèng, aa cinta sama enèng berdua!!!, hahahaaa...."

ceuk Si Kijing bari seuseurian bari narik gas motor na.

(Nu diboncèng cicing tur ngarasa teu kudu milu seuri)

Manggih deui 1 gadis sisi jalan, ieu mah geulis pisan, leuwih geulis batan Tamara Bleszynski umur 21.

Motor Si Kijing teu ngendoran, si gadis tadi teu diheureuyan da Si Kijing kabujeng èmut yèn manèh na tèh keur ngaboncèng mitoha.

(enjs)

Posting Komentar untuk "Si Kijing & Bapak Mertua"