Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Si Kijing daèk ka kebon

Si Kijing gaduh kasibukan sampingan ayeuna mah, sok rajeun kersa ka kebon ka sawah sanaos sok tara lami-lami ogè.

Sajeprèt dua jeprèt sèlpi, aplod pèsbuk, teras wèh mulih deui ka na kasibukan utama na, nyaèta ulin sareng molor.

(enjs)

Posting Komentar untuk "Si Kijing daèk ka kebon"