Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Si Kijing nyerahkeun nasib ka batur

Si Kijing sok resep deukeut jeung pajabat, nyangka na bakal babari barang pènta. Ngarasa diri na rahayat biasa, boga hak mènta ka pangawasa nu pasti loba duit, babari sagala rupa na.

Euweuh menyat hirup na, angger susah, tapi asa euweuh nu salah. Ngan nu pasti geus aya lima taun na, Si Kijing nyerahkeun nasib na ka batur. Anu sarua teu boga kawasa ka jalan nasib na, iwal ti ngajalanan ikhtiar.(enjs)

Posting Komentar untuk "Si Kijing nyerahkeun nasib ka batur"