Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Si Kijing nyumput di para

Disentakan waè pamajikan, Si Kijing ngan ukur bisa cicing nahan èmosi. Lain teu wani nèmbal, ngan ku geus capè ari kudu pasèa waè mah.

Asa euweuh bener na, Si Kijing asa geus pegat harepan. Kapikir, manèh na rèk mangkat ti imah. Ngan budak laleutik kènèh, Si Kijing pikir takut bagaimana onam.

Akhir na Si Kijing boga akal! 

Rèk nyumput sapoè-dua poè di para imah. Bebekelan jang barang dahar, jeung udud-kopi bari pèsbukan. 

Amèh pamajikan na sina leungiteun, nèangan. Sina karasaeun kumaha rasa na euweuh salaki.

Tiku poè telah berlalu, perbekalan sudah habis, turun ka dapur euweuh hakaneun, da pamajikan na masak di imah mitoha. 

Tilu poè Si Kijing nu begang, tambah ngabegangan!

Tilu poè, euweuh nu nga-SMS, komo nu nelepon!

Tilu poè, Si Kijing euweuh waè nu neangan!

(enjs)

Posting Komentar untuk "Si Kijing nyumput di para"